Salut
Log in

Sport


 • Revenirea "bomba" care poate porni revolutia la Barcelona!

   

  Un val de controverse a invaluit in aceasta saptamana Barcelona, dupa ce clubul catalan s-a despartit de directorul sportiv Andoni Zubizarreta si de adjunctul acestuia - Carles Puyol

  •Clubul sta pe un butoi cu pulbere. Si nu doar din pricina concedierii lui Zubizarreta, ci si a tensiunilor dintre Messi si Luis Enrique

  Invinsa in ultima etapa de Real Sociedad, scor 0-1, Barcelona s-a confruntat in ultimele zile cu o criza severa. Clubul catalan s-a despartit de directorul sportiv Andoni Zubizarreta, concediat in urma unor contre cu conducerea administrativa, dar si de simbolul Carles Puyol, cel care ocupa functia de adjunct al lui "Zubi".

  Mai mult, Barca s-a confruntat cu un scandal intern si la nivelul lotului, dupa ce Lionel Messi s-a certat cu antrenorul Luis Enrique, absentand chiar de la un antrenament.

   Aflata pe un butoi cu pulbere, Barcelona are in fata un an greu, iar un trofeu este cel care poate salva clubul.

  Un anunt surprinzator a fost facut, insa, ieri, cand presedintele Josep Maria Bartomeu a anuntat cava organiza alegeri in aceasta vara. Bartomeu, cel care l-a inlocuit pe Sandro Rosell in functia de presedinte, dupa scandalul "banilor negri" luati de acesta, a spus ca va incerca prin aceasta masura sa detensioneze situatia.

  Bartomeu isi va pune la bataie postul in vara acestui an, dar spune ca totul este spre binele clubului, castigatorul alegerilor urmand sa aiba parte de o mai mare sustinere.

  Aflat pe lista posibililor candidati, Joan Laporta, fostul presedinte al clubului, e gata sa revina in prim plan.

  Omul care a luat 12 trofee cu Barcelona a dezvaluit in premiera ca este pregatit si ca doreste sa ocupe din nou functia de presedinte al clubului catalan.

  "As fi pregatit pentru alegeri, dar ramane de vazut daca imi voi depune candidatura", a spus Laporta.

  "Voi face anuntul la momentul potrivit, pentru ca vreau sa mentin stabilitatea la club", a mai spus acesta.

  Read more »
 • Steaua, super meci de pregatire cu Borussia Dortmund: "Da, e batut in cuie!"

  otul Stelei se reuneste vineri, la ora 10:00, la stadionul Ghencea.

  Steaua si-a programat doua turnee de pregatire in aceasta iarna, in Spania si Turcia, si va avea ocazia sa intalneasca o fosta finalista de Champions League, Borussia Dortmund.

  Lotul Stelei se reuneste vineri dimineata, la stadionul Ghencea, urmand ca sambata sa plece in primul cantonament.

  Delegatia Stelei se va caza in complexul Olivia Nova din Alicante, iar saptamana viitoare jucatorii lui Galca vor avea parte de un amical de lux.

  "Da, e batut in cuie, este stabilit. Meciul cu Borussia Dortmund se va juca pe 17 ianuarie", a confirmat Valeriu Argaseala la DigiSport.

   Cantonamentul din Spania va dura pana pe 23 ianuarie, urmand ca pe 25, Steaua sa plece in Antalya. Celelalte meciuri de pregatire nu au fost anuntate inca.

  Read more »
RSS